Portfolio – Društvene mreže – Budi Svoja Official

Budi Svoja je brend vlasnice Sanele, sjajne žene i preduzetnice iz Travnika, koji promoviše ljubav prema sebi, autentičnost i naše skrivene potencijale koje svako nosi unutar sebe, kroz proizvode sa printanim likom Fride Kahlo – Budi svoja official 

Sanela je tražila osobu koja će jedinstveno i posebno predstaviti njen brend, kroz kratke priče i tako izgradit povjerenje sa njenom publikom.  

Da li sam postigla da tako zvuči, saznajte od Sanele. 

Možda će zvučati nevjerovatno ali od samog početka sam osjetila klik i bez ikakve sumnje ušla sam u poslovnu sradnju sa Selmom. Olakšala mi je tako što ja ne mislim o prodajnim tekstovima, štedi mi vrijeme, svoj biznis i sebe vidim "drugim" očima, odnosno očima potencijalnog kupca, vidim pozitivne stvari svog posla jer ih nekad od obaveza ne primjećujem. Najviše mi se dopala analiza idealnog kupca i tekstovi koji su iz moje duše a njenim perom napisani. Mene jednostavno pokreće njena nevjerovatna pozitivna energija koja se ne sreće tako često. Selmu preporučujem zato što ono što mislim ona već unaprijed zna. Zna procijeniti ljude i njihove potrebe. Želim da joj se zahvalim na izuzetnoj saradnji.
Sanela Alihodžić
BUDI SVOJA OFFICIAL