POKAŽITE STVARNE VRIJEDNOSTI VAŠEG PROIZVODA ILI USLUGE. I TAKO POVEĆAJTE POTRAŽNJU I PRODAJU.

Složit ćete se – vi stvarate pravu sliku i svijest o vašem brendu. I upravo način na koji to radite čini vas drugačijim od drugih.

Tu sam da pišem vaš prodajni sadržaj i povećam svijest o vašem brendu.

Marketing sadržaj koji prodaje kreiram super moćnim, efikasnim riječima koje emotivno angažuju čitaoca.

POSTOJI PRAVI RAZLOG ZAŠTO STE BAŠ VI KOUČ, PSIHOLOG, EDUKATOR, MENTOR ILI VIRTUELNI ASISTENT. HAJDE DA LJUDIMA JASNO NAPIŠEMO NA KOJI NAČIN IM MJENJATE ŽIVOT I ZAŠTO DA KUPE BAŠ OD VAS.

• Subjektivni ste. Vašu uslugu ili proizvod gledate vašim očima i teško vam je da napišete kvalitetnu prodajnu priču. Ne želite da zvučite kao da hvalite sami sebe.

• Primarno pričate i pišete jezikom vaše struke, i fali vam jednostavnih, pravih riječi da vas vaši klijenti jasno čuju. Ili imate previše riječi jer želite opravdati zašto vaša usluga ili proizvod koštaju koliko koštaju, zar ne?

• Frustrirani ste, izgubljeni u svemu tome. Vaša ponuda ne izgleda moćno kako zaista izgledaju vaše usluge i proizvodi.

• I ono najvažnije ne znate šta da napišete vašim potencijalnim klijentima. Nemate vremena, i vjerujete da pisanje nije vaša zona genijalnosti.​

ŠTA VAM TO KONKRETNO NUDIM?

Sadržaj za vaš web sajt i blog napisat ću jednostavnim, pravim riječima da vas vaši klijenti jasno čuju, tonom kojim vi želite da zvuči. Napisat ću priču o meni/nama kao da se 100 godina znamo. Zvučat će pitko, toplo, otvoreno, ljudski da poveže prave ljude sa vama.  

I na kraju da se odluče da kupe baš od vas.

 

Jasno, konkretno i direktno ponudit ću vaš program, edukaciju, radionicu, sesiju, aplikaciju, dnevnik, vodič… nastavite niz, u tekstu za landing page. Istaknut ću prave vrijednosti, najvažnije benefite, po strukturi kako se piše prodajna stranica. I otkloniti sumnje koje vaši potencijalni klijenti imaju, prije nego se odluče na kupovinu. 

Ova fenomenalna ponuda prodavat će za vas čak i dok spavate? A ujutro kada ustanete prijave i uplate čekat će vas u inboxu. Zvuči sjajno, zar ne?  

 

Kreiranje sadržaja u vaše ime za društvene mreže da okupite pravu zajednicu, proširite svijest o vašem brendu. Tako da odvedete ljude na vašu ponudu, uvedite u vaš prodajni lijevak.  

Osmislit ću gomilu ideja za jedan, tri ili šest mjeseci da proširite vašu zajednicu, iskoristite postojeću zajednicu i dovedete te ljude na vaš program, sesiju, saradnju ili do nekog vašeg proizvoda.  

Ako imate već izgrađenu email listu pisat ću za vas newsletter koliko god to puta želite i u periodu kada vi to želite. Iskoristit ćete sjajan kanal za izgradnju još većeg povjerenja sa vašim potencijalnim klijentima i tako povećati prodaju.  

A ako zatreba osmislit ćemo fenomenalnu email kampanju da namjenski poveća interesovanje i upite za vaše usluge ili proizvode. 

  

Makeover web sajta ako niste zadovoljni postojećim sadržajem, želite emotivnije i direktno da se obraćate ljudima. I da izgleda kao da je o vama, a ne o nekoj drugoj firmi, nekoj drugoj osobi. 

Napisat ću konkretnu i jasnu ponudu šta vi zaista nudite i kome to nudite. I to tako da se idealni klijenti sami prepoznaju i požele da kupe baš od vas. 

Da, možete da zvučite profesionalnije, drugačije, bolje, u skladu sa time ko ste sada vi i kako vaša firma izgleda danas, čak iako ste web stranicu napravili kada ste tek pokretali biznis.

ZAŠTO DA ANGAŽUJETE BAŠ MENE?

Ne samo zato što pišem sa puno ljubavi i strasti, razumijem i vaše potrebe i potrebe vaših klijenta i sa lakoćom se stavljam u njihovu kožu, odlično se razumijem u marketing, prodaju i biznis uopšte.

Pišem sadržaj prostim, jezikom koji govore vaši potencijalni klijenti i uvijek sam otvorena za prijedloge i izmjene, ukoliko ima potrebe za njima.

Očekujte od mene lijepu, produktivnu saradnju i kao klijent osjećajte se lako i bezbrižno.

Poseban akcenat stavljam na to da ću kvalitetno predstaviti vas, vašu ponudu i tako povećati interesovanje i upite za saradnju.

ODKLONITE VAŠE SUMNJE KROZ UTISKE MOJIH KLIJENATA

GARANCIJA ZA KVALITET I EFIKASNOST TEKSTA

Da budete sigurni da je tekst koji napišem potpuno u skladu sa vama, otvorena sam za vaše sugestije i prijedloge, kao i izmjene ukoliko to bude potrebno.

I sve sa namjerom da na kraju i vi ali i vaši kupci kažete “TO JE TO”.

Dokle god ne bude tako taj tekst ne smatram završenim. I radim na njemu.

KO SAM JA?

Ako ste došli na moj landing page znači da ste se, na neki način susreli sa mnom i sa mojim radom, zar ne? Ipak red je da vam kažem par stvari o sebi i da me tako još bolje upoznate. 

Ja sam Selma Bleković, certificirani sam copywriter, vlasnica sam agencije za pisanje “TO JE TO”, autorica bloga Ostvarena.ba, voditeljica live emisije “Ostvarene priče”. I pišem najinspirativniji newslettera na cijelom svijetu “TO JE TO”, koji vam stiže svakog ponedjeljka u pola 10.

Moji idealni klijenti ste vi koučevi, psiholozi, psihoterapeuti, mentori, edukatori i virtuelni asistenti.  

Zašto to kažem? Zato što kontinuirano ulažem u svoj biznis, znanje, iskustvo i radim na svom biznis mindset- u.  

A bez toga nema održivog i uspješnog biznisa, a ni života, jel da? 

Na neki način ja sam vam onaj Mujo, koji nije samo čitao knjigu “Na Drini ćuprija” već sam i gazila tom ćuprijom. Tako da odlično znam kako je biti u vašoj ulozi ali i ulozi ljudi koji kupuju baš od vas. 

Kreatorka sam online radionica na kojima vas učim kako da vaše usluge i proizvode vidite očima vaših idealnih kupaca, klijenata, kroz koje je prošlo preko 50 učesnika. 

Iza sebe imam 6 godina iskustva u digitalnom marketingu, online promociji i prodaji. 

Održala sam preko 60 konsultacija sa klijentima koji imaju odličan proizvod, uslugu da jasnije sagledaju to što imaju iz ugla njihovog idealnog klijenta. 

I ono najvažnije danas živim isključivo od toga što najviše volim da radim (pisanje, prodaja i komunikacija). A to je, priznajem, bio san veći i od mene same.

POGLEDAJTE PONUDU NA JEDNOM MJESTU

PITATE SE KAKO JE OVO DRUGAČIJE OD NEBROJANO DRUGIH RJEŠENJA?

Dok se vi bavite vašim biznisom, vašim klijentima, unapređenjem vaših proizvoda i usluga, ja radim posvećeno za vas. I dostavljam materijale u dogovoreno vrijeme.

Imate podršku i osobu za brainstorming uvijek i kad god vam zatreba.

Vaš sam najvjerniji navijač čak i kad završimo dogovorenu saradanju.

Dobijate jasnoću i strelice na putu do ostvarenja vašeg velikog biznis cilja.

Tekstovi su potpuno u skladu sa vama i vašim željama.

Naša saradnja je sa užitkom i na obostrano zadovoljstvo.

Imate saradnju sa nježnom, strpljivom i suosjećajnom osobom koja poštuje vaše granice kao svoje. I iskrenu podršku do realizacije vaše ideje.

I ono najvažnije imate osobu koja će u svakom momentu jasnije sagledati vašu ponudu iz ugla polaznika, kupca, klijenta.

Pitate se koliko će vas koštati da kreiram za vas?

Da, da razumijem vas i sasvim je legitimno da tu informaciju saznate.

Cijene su različite, ovisno o kojem paketu i kojoj vrsti sadržaja se radi.

Pozivam vas da se vidimo na 20 min, da mi kažete za koju vrstu sadržaja želite da me angažujete, a ja ću vam poslati ponudu na vaš email.

Na taj način i vi otkrivate da li sam zaista prava osoba za vas i da li da stvarno angažujete baš mene.

Popunite kratki upitnik i vidimo se

    Za koju vrstu sadržaja želite da me angažujete