Znate one žene koje u petoj deceniji svog života odluče biti potpuno ostvarene? Baš takva je i Branislava Laušev, hrabra žena. Upoznajte je.
MOJA OSTVARENA PRIČA

BRANISLAVA LAUŠEV – VAŠ USPJEH JE I MOJ USPJEH

Znate one žene koje u petoj deceniji svog života odluče biti potpuno ostvarene? Baš takva je i Branislava Laušev, hrabra žena čiju ćete priču čitati u nastavku.

1. KO JE BRANISLAVA LAUŠEV?

Branislava Laušev je virtuelni asistent i certificirani copywriter.

Po formalnom obrazovanju sam ekonomski-tehničar, a privatno sam majka dvoje punoletne dece, supruga, ćerka, snaja… 

Uživam u zajedničkim trenucima sa svojom porodicom, volim da putujem, šetam, čitam knjige, pišem, odgajam cveće, pravim i dekorišem slana predjela. A posebno volim igrati se svoja dva ljubimca (malinoe).  Da me bolje upoznate ispričat ću vam kako sam postala to što danas jesam – virtualni asistent ili vam moderna sekretarica. 

2. KAKO SI DOŠLA NA IDEJU DA PROMJENIŠ ZANIMANJE?

Nakon 13 godina iskustva u prodaji od početne pozicije, poslovođe i zamenika poslovođe, u kompaniji u kojoj sam radila nije više bilo prostora za moj profesionalni napredak, pa sam dala otkaz.  

Znate nisam ja otkaz dala baš tek tako, nekoliko meseci sam razmišljala o promeni, jer mi nije bilo svejedno napustiti siguran posao, kako bi neki rekli u mojim godinama. Uverenje da nikad nije kasno za promenu, pa čak i sa mojih 45, da čovek uči dok god je živ, dovoljno je bilo da poželim i da korak po korak, radom i trudom ostvarim cilj koji sam sebi postavila. 

Kroz rad u prodaji sam usvojila znanja i veštine iz oblasti organizacije, obučavanja radnika, evidencije, komunikacije, istraživanja tržišta i konkurencije, pozicioniranje proizvoda, nabavke, prodaje, marketinga i sl.  

Sigurno se pitate zašto sam napustila svoj posao, ako sam ga volela i bila uspešna u tome?  

Nedostajalo mi je vreme sa mojom porodicom. Rano sam izgubila majku, i kako su godine prolazile želela sam da život koji imam, vreme koje mi je dato što više provedem okružena onima koje naviše volim. Jer svi ćemo mi jednoga dana otići, zar ne? 
 

3. DA LI TI JE BILO TEŠKO NAPRAVITI TAKO VAŽNU PROMJENU?

Veoma mi je bilo teško doneti odluku da dam otkaz jer u početku nisam imala ideju čime bih se bavila. Malo sam istraživala i zainteresovala sam se za posao virtualnog asistenta.  

Pomislila sam, mogla bih da radim od kuće i imam kontrolu nad svojim radnim vremenom, što bi mi omogućilo da više vremena provodim sa svojom porodicom.  

Osećala sam da je to rešenje koje sam dugo tražila. To je moja životna prilika u kojoj mogu imati i porodicu i karijeru.  

Nisam mnogo znala o virtuelnoj asistenciji, ali sam bila spremna da naučim. Bilo je izazovno u početku, ali moja želja da promenim svoj život me je pokretala napred. Ako tražite osobu koja će stalno učiti s namerom da vam ponudi što kvalitetniju uslugu, pravi sam izbor za vas. 

2022 godina je za mene godina poslovnog preokreta, jer sam odlučila da svoja stečena znanja u offline svetu primenim kroz online poslovanje i pomognem vama domaćim preduzetnicima u vašem biznisu, a da ne morate da me zaposlite i time vam uštedim i vreme i novac. 

Svaki put kada bi moji klijenti dostigli svoje ciljeve ili prevazišli izazove uz moju pomoć, osećala sam se kao da sam deo njihovog uspeha.  

To me ispunjava više nego ikada pre, znajući da sam svojim radom doprinela njihovom napretku. Čast mi je ako baš mene odaberete da svojim iskustvom, znanjem i radom doprinesem i vašem napretku. 

4. KAKO BRANISLAVA LAUŠEV DANAS POMAŽE SVOJIM KLIJENTIMA?

Svaki dan se budim sa osmehom na licu, zahvalna na prilici da radim to što volim i da pomažem sjajnim klijentima kao što ste vi, da ostvarite vaše biznis ciljeve na vašem preduzetničkom putu. 

Tu sam, da vas svojim znanjem i veštinama oslobodim suvišnih obaveza, kako bi se fokusirali na ključne segmente vašeg poslovanja. 

Ovaj proces može zahtevati vreme i trud, ali će vama doneti bolje rezultate u poslovanju, uštedi vreme i smanjiti troškove. I ono najvažnije imat ćete osobu kojoj možete verovati i u koju se uvek možete pouzdati. 

Šta vam više treba. 😉 

Možete mi delegirati vaše administrativne poslove, kreiranje landing stranica, prezentacija, kreiranje sadržaja u Canvi, pisanje sadržaja za Instagram, websajt, landing page, postavka kurseva na Thinkific platformu, pisanje ponuda za klijente, istraživanje, određivanje strategije prodaje i marketinga… a sve u cilju eskaliranja vašeg biznisa. 

Nisam vam nabrojala sve moje usluge, možda bi bilo dobro da me upoznate sa vašim biznisom i na osnovu vaših potreba odredićemo koje usluge su vam u ovom trenutku potrebne. 

Kako bih saznala šta je to što vas muči budite slobodni i zakažite besplatnu konsultaciju i saznajte kako mogu da unapredim vaše poslovanje na razne načine. 

Jedva čekam da vas bolje upoznam! 

Potražite je na:

Instagramu: Branislava Laušev

Email: virtualniasistent.branislava@gmail.com

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)