Dragana Repac
MOJA OSTVARENA PRIČA

DRAGANA REPAC – VIRTUELNI ASISTENT

Zatrpali ste se poduzetničkim obavezama i sve vam se čini da nikada to nećete privesti kraju. Kupci vas vuku za rukav. Na drugoj strani je vaša porodica. Trčite tamo amo. Ne znate jeste li pošli ili došli. A odmora ni na vidiku.  

Na tren zastajete i razmišljate. Kada bi bila, barem jedna povjerljiva osoba, da vas jasno čuje. Da vas razumije. Da zna tehničke stvari bolje od vas. Da joj je administracija jača strana. Da obožava da rješava tuđe probleme. Hmm, da vam je sada čarobna Aladinova lampa pa da iz nje iskoči ona. Da, baš ona. Ta vaša desna ruka. 

I gle čuda. Niti je ovaj web čarobna lampa, niti je Dragana o kojoj pišem Aladin. Ali ona jest ta vaša magična osoba. Koja ima rješenje za vaše tehničke, administrativne i marketinške probleme. Pa hajde da vas upoznam sa njom. 

1.KO JE DRAGANA REPAC – DESNA RUKA U PREDUZETNIŠTVU

Virtuelna asistencija Dragane Repac nastala je iz želje da bude više uz svoju djecu. Kao administrativni radnik, sa iskustvom u prodaji, donijela je odluku da pomaže preduzetnicama da i sebi obezbjede više slobodnog vremena. Administrativne poslove prenijela je da radi od kuće. I tako postala virtuelna asistentica ili moderna sekretarica koja ima kancelariju u svom domu.

Dragana Repac-Virtuelni asistent

Sada pomaže vama da gradite vaš biznis u online svijetu i da se rješite bespotrebnih frustracija. Jer od vas se očekuje da znate sve poslove i da se stalno usavršavate. Od vas se traže vještine i talenti koje nemate, a nemate ni slobodnog vremena da sve to naučite. Te vam ti poslovi uništavaju želju za biznisom i kreativnost. Ponekad vam dođe da od svega odustanete. 

Ali da do toga ne bi došlo, ajde da bolje upoznate Draganu. 

Možda vas muče tehnički zadaci kao što su  

  • Kreiranje prodajnih stranica 
  • Email marketing 
  • Korištenje online alata. 

Vama ovi zadatci crpe energiju a ona to obožava da radi. Dok Dragana pravi vašu landing stranicu vi možete da iskoristite vrijeme za pripremanje mentorskog programa, edukacije, predavanja… 

Vi možete da je angažujete stalno ili po potrebi. 

Dragana Repac aktivno sluša šta joj klijentice kažu i na taj način izbjegava da rezultati ne izostanu.

Brzo i jednostavno komunicira sa svojim klijentima i objašnjava sa strpljenjem. Jer je potrebno da znate zašto nešto treba uraditi baš na taj način.  

Kada joj delegirate određen zadatak budite bez brige jer će to ona da odradi detaljno i profesionalno. A na taj način se i gradi povjerenje u biznisu, zar ne? 

2. KAKVE ZADATKE DRAGANA RJEŠAVA 

Osim tehničkih zadataka Dragana Repac rješava i marketinške i administrativne zadatke.  

Kao naprimjer 

  • Popunjavanje tabela evidencijd
  • Email menadžment 
  • Izrada prezentacija i PDF materijala 
  • Online plaćanja
  • Otvaranje naloga potrebnih za online poslovanje 
  • Pomoć pri kreiranju marketing planova i sprovođenje istih u djelo. 

Ako u nekom od navedih poslova niste vješti, prestanite se mučiti. Olakšajte sebi i delegirajte ih upravo njoj. A vi uživajte u obavljanju onoga što istinski volite da radite. I na taj način uložite više vremena u razvoj vaše usluge ili proizvoda. 

Priznat ćete da preduzetništvo sa sobom nosi učenje i usavršavanje a to je ono što Dragana istinski voli i u čemu uživa. Svakodnevno uči i istražuje nove alate koji vama, njenim budućim klijentima može olakšati online poslovanje.  

Najveće zadovoljstvo joj je kada joj kažu da je njena usluga i podrška usrećila njene klijente. I da je toliko vrijednosti donijela i olakšala im poslovanje, da ne mogu da je plate.

Na sastancima sa klijentima dolaze do novih ideja. Daje prijedloge koje njene klijentice nisu mogle same da uvide. Zato što ponekad ne razumiju tehnički dio. I njihovo oduševljenje idejama je ispunjava.

Dragana želi da je pamtite kao virtuelnu asistentkinju na koju možete da se u potpunosti oslonite, sa punim povjerenjem. Do sada, na desetine klijentica prepoznalo je njenu stručnost i talenat za korištenje online alata. Zovu je kada su u problemu i ne nemaju kome da se obrate. I vrlo često čuje kako drugi kažu “zovi Draganu Repac, ona će ti to rješiti”. A šta su to tačno rekle, neke od klijentica, o njoj možete pročitati na linku. 

3. DRAGANA REPAC POMAŽE DA VAŠU IDEJU SPROVEDETE U DJELO

Možda ste i vi frustrirani, ne znate kako da sprovedete ideju u djelo ili ne poznajete dovoljno online alate, želite da odustanete od vašeg biznisa, ne znate kako da održite vebinar., kako da napravite prodajne stranice, koji alat uopšte da koristite i kako to sve funkcioniše. Često isprobavate sami i završite ogorčeni (ponekad u suzama).

Da li biste radije mučili se, gubili živce na zadatke koje ne znate da obavljate sami ili želite da to prepustite stručnoj virtuelnoj asistentici da obavlja za vas, dok vi radite na vašim uslugama/proizvodima?

Javite se Dragani na njen web sajt ili na Instagram profil.

A ako vam se dopala priča o Dragani Repac, pročitajte i druge ostvarene priče na mom blogu.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)