MOJA OSTVARENA PRIČA

FITNESS ANNY – TRAJNO SKIDA VIŠAK KILOGRAMA

Priznat ćete da vas je, barem jednom u životu, mučio višak kilograma. Mi žene, inače smo opterećene fizičkim izgledom i često zbog tog viška, nadutosti padamo u depresiju. Nalazimo milion mana i izgovora. Udaramo sebi na samopouzdanje. Sputavamo same sebe. Postajemo nezadovoljne i nesretne. A ako dublje zarovimo, vidjet ćemo da to nije samo zbog viška kilograma. Razlozi su mnogo dublji. I na njima se itekako može poraditi. 

Niste same i zato ne brinite. Zamolit ću vas da pročitate tekst do kraja i otkrijete efikasno rješenje.  

Sa tim problemom, koji muči vas, suočile su se i hiljade žena koje su bile na programu vježbi kod Fitness Anny.  

Da vas ne bih držala u neizvjesnosti, pređimo odmah na priču o izvrsnoj ženi koja je pokrenula ovu nevjerovatnu priču. 

1. KO JE POKRETAČ BRENDA FITNESS ANNY? 

Fitness Anny, program za skidanje višak kilograma, pokrenula je trenerica Ilijana Bodlović. Hercegovka koja svojom energijom pokreće žene iz cijeloga svijeta. Prije nego je počela trenirati druge, Ilijana je radila na sebi, svojim sopstvenim psihičkim i fizičkim promjenama. Borila se sa viškom kilograma, nije se mogla pokrenuti i nije znala šta da napravi za sebe. Padala je u depresiju i bila bez volje za bilo čim. Nedostajalo joj je hrabrosti i nije vidjela svoju pravu vrijednost.  

Ilijana Bodlović

Nije joj bilo lako pokrenuti se, ali je čvrsto odlučila da više tako ne ide. Da je dosta. I da takav način života nije vrijedan življenja. Danas sa ponosom priča o tom svom periodu života i motiviše žene diljem svijeta. Njeno lično iskustvo joj omogućava da “uđe u vašu kožu” i da zna kako se upravo i vi osjećate. Kroz svoju ličnu borbu dobila je ogromnu želju da pomaže i drugima. Pa tako vi danas imate prilku da vaš lični trener bude baš ona. Njen fitness program nije namjenjen samo skidanju kilograma već je to kompletno iskustvo i totalna promjena uz stručan tim ljudi. A kad iza vas stoji kompletan stručan tim, onda možete izbjeći ili postići šta god poželite, zar ne?

2. KAKO FITNESS ANNY POKREĆE NA PROMJENE I SKIDA VIŠAK KILOGRAMA

Fitness Anny neumorno radi na osnaživanju žena. Na njihovoj fizičkoj ali i na psihičkoj transformaciji. Imaju svoj kompletan stručan tim kojeg čine: 

 • Trenerica 
 • Psiholozi 
 • Nutricionisti 
 • Fizioterapeuti 
 • Zdravstvena savjetnica 
 • Ginekolog 
 • Motivacijski govornici 
 • Kuhar 
 • Make-up edukatorica 

I svi su oni tu da svojim radom doprinesu da se vi osjećate i izgledate bolje.  

Fitness Anny

Kao dokaz tih rezultata možete pogledati i čuti priče hiljade zadovoljnih klijentica na njihovoj stranici. A osim toga mnoge od njih su nakon programa skupile hrabrost i otišle na prvi razgovor za posao, prevazišle su jezičnu barijeru, izborile se za sebe. Shvatile su svoje vrijednosti i izašle su iz loših veza u kojima su bile maltretirane fizički, psihički i seksualno.  

Prestale su piti antidepresive jer su shvatile značaj tjelovježbe na mentalno zdravlje. Mnoge od tih klijentica su presretne jer su se riješile bolova u leđima. Takve poruke dobijaju od klijentica na svakodnevnom nivou i to im daje podsticaj da budu bolji i da rade još bolje.  

3. DA, MOŽETE I VI BITI SRETNE I ZADOVOLJNE U VLASTITOJ KOŽI 

Kada je Ilijana smišljala program za skidanje viška kilograma, išla je na to da svojim klijenticama pruži svjetski program i fenomenalno iskustvo. Tako da joj je najveći izazov bio kako da vama pruži sve što vam je potrebno da biste istrajale u ostvarivanju željenog rezultata. Stvorila je “neušminkan” program i jednostavan pristup. Njihovi treninzi ni prehrana nisu posebni u odnosu na programe kolega koje rade isti posao. I iz mjeseca u mjesec imaju nove projekte, ideje i ciljeve. Da bi vaše korisničko iskustvo bilo još bolje i kompletnije. I po tome su postali prepoznatljivi. Željeli bi da ih svijet pamti kao takve kakvi jesu, realni, srdačni i susretljivi da svakoj njihovoj ženi pomognu i učine je ženom koja može sve. 

Možda i vas muče pitanja poput: 

 • Kako se pokrenuti? 
 • Hoću li uspjeti? 
 • Kako su žene postigle takve rezultate u kratkom roku? 

Vaši pravi odgovori nalaze se u uljuljanosti, u načinu života kojeg ste živjeli ranije, manjaku samopouzdanja i nedostataku vjere u uspjeh. Navedene razloge neće rješiti čarobna tableta jer kod Fitness Anny moto je rad, disciplina i odricanje. Jedino na takav način stvara se nov način života. I to po vašoj mjeri. 

Da, možete da izgubite višak kilograma čak i ako je odlazak u teretanu vaša najgora noćna mora.

Anny ima fitness program koji se radi online. Fantastične rezultate možete postići i vježbajući od kuće.  

Stručan tim je dostupan 24h za vas. I u svakom trenutku im se možete javiti.  

Ako ste zainteresovani da se osjećate bolje u vlastitoj koži, javite im se na profile

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)